FC Hyena

Info

Eten

Films

FC Hyena x Oedipus presents:

Als Uw Gat Maar Lacht & Dick El Demasiado

Als Uw Gat Maar Lacht & Dick El Demasiado


Regie Dick Verdult
Duur 93 min
Genre drama, komedie
Cast Peter Fengler, Lola Koppen, Katrien van Beurden, Michiel Romeyn
Land Nederland
Taal Nederlands

FC Hyena & Oedipus Brouwerij slaan de handen in een voor een gedenkwaardige avond. Bij FC Hyena kunt u eerst genieten van de heerlijke absurde zwarte komedie "Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay)" om vervolgens de avond voort te zetten in de Oedipus Taproom voor een optreden van Dick El Demasiado!

Als Uw Gat Maar Lacht in FC Hyena & Dick El Demasiado in Oedipus Taproom

OVER DE FILM:

De familie Spijkerberg is absurd rijk, maar ook rijkelijk absurd. De dwaze, patserige vader verzamelt maquettes van historische gruweldaden. Moeder is een voormalige prima donna die zich verzet tegen haar wegkwijnen. Even bevoorrecht en achteloos wreed is hun dochter Amy, een opstandige maar ook enigszins teruggetrokken tiener met een scherpe pen. Om zich te troosten in haar geïsoleerd bestaan, zet Amy een Kabuki-achtig theater op. Dit dreigt het liefdeloze huishouden te kannibaliseren.


OVER DICK EL DEMASIADO:

Dick El Demasiado (aka Dick Verdult) stak een koevoet in de gestigmatiseerde cumbia-muziek en opende het genre met vervormingen en hallucinerende lyrics, waardoor hij de bijnaam ‘David Lynch van de Cumbia’ verkreeg. De laatste jaren noemt hij zijn muziek Celulitis Popular. Met zeven baanbrekende albums en honderden optredens is Dick El Demasiado een cult- én cumbia-legende in onder meer Zuid-Amerika en Japan.


Vrijdag 29 September 2023
> 17:30 FC Hyena, Aambeeldstraat 24, 1021 KB Amsterdam
> Als Uw Gat Maar Lacht - filmvertoning

En dan op 7 minuten lopen:
> 20:30 Oedipus Brewing, Gedempt Hamerkanaal 85, 1021 KP Amsterdam
> Dick El Demasiado - LIVE show