FC Hyena

Info

Eten

Films

THE DEAD DON'T DIE

THE DEAD DON'T DIE


Regie Jim Jarmusch
Duur 105 min.
Genre horror, zombie, komedie
Cast Bill Murray, Chloë Sevigny, Adam Driver, Tilda Swinton, Carol Kane, Steve Buscemi, Selena Gomez, Iggy Pop, Tom Waits, Danny Glover, Caleb Landry Jones
Land VS
Taal Engels
Ondertitels Nederlands

Een nieuwe film van Jim Jarmusch met Bill Murray? Say no more. Deze originele horror film met droge humor laat de Amerikaanse bevolking zien en hun verlangens die op satirische wijze worden belicht en waarbij de samenleving op komische maar tegelijkertijd angstaanjagende manier wordt afgespiegeld.

The Dead Don't Die is een horror-komedie van scenarioschrijver en regisseur Jim Jarmusch (Paterson, Gimme Danger) met een ensemblecast van acteurs die regelmatig in zijn films te zien zijn: Bill Murray, Adam Driver, Chloë Sevigny, Tilda Swinton, Iggy Pop, Steve Buscemi en Tom Waits. Daarnaast met o.a Selena Gomez, Danny Glover, Caleb Landry Jones en Carol Kane. The Dead Don't Die is een originele film, waarin de Amerikaanse bevolking en hun verlangens op satirische wijze worden belicht en waarbij de samenleving op komische maar tegelijkertijd angstaanjagende manier wordt afgespiegeld. The Dead Don't Die was dit jaar de openingsfilm van het filmfestival van Cannes.