FC Hyena

Info

Eten

Films

CALL ME BY YOUR NAME (HYENA SCREAM! - alleen toegankelijk met baby of zwanger)

Tijden laden...
 

CALL ME BY YOUR NAME (HYENA SCREAM! - alleen toegankelijk met baby of zwanger)


Regie Luca Guadagnino
Duur 132
Genre Speelfilm, Drama
Cast Armie Hammer, Timothee Chalamet, Michael Stuhlbarg
Land VS
Taal Engels, Italiaans

Hyena Scream! De gelegenheid voor moeders, vaders en verzorgers om met baby’s tot 1 jaar oud naar de bioscoop te gaan. De zaal wordt babyvriendelijk gemaakt: het geluid van de film staat zachter, de lichten gaan niet helemaal uit, elke film heeft (Nederlandse) ondertiteling en bovendien krijg je een tweezitsbank voor jou en je baby, voor de prijs van 1. Je zit alleen met jonge ouders of verzorgers, met baby’s in de zaal, dus niemand zal geërgerd omkijken als de kleine begint te huilen. Er is ook de optie de zaal te verlaten op elk moment tijdens de film.

Het concept komt uit Scandinavië, waar het een groot succes is. Eindelijk kun je er weer eens uit, zonder je baby bij de babysitter achter te hoeven laten; je neemt je baby namelijk gewoon mee! 

Als je een soon to be mama of papa bent en Hyena Scream! alvast wilt uitproberen, mag dat natuurlijk ook.

Call Me By Your Name is de langverwachte nieuwe film van Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I am Love). De film is veelvuldig genoemd als de grote kanshebber voor de Oscar’s komend jaar, al is het alleen al vanwege de waanzinnige soundtrack van Sufjan Stevens.

De zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, (Armie Hammer, The Social Network, Man from U.N.C.L.E.) een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk. Call Me by Your Name is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Melbourne Film Festival. Daarnaast is de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian. Gebaseerd op het boek 'Noem me bij jouw naam' van André Aciman. Geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I am Love).