FC Hyena

Info

Eten

Films

Coco (2D NL)

Tijden laden...
 

Coco (2D NL)


Regie Lee Unkrich
Duur 126
Genre Animatie, komedie, avontuur, familiefilm
Cast Wiebe Pier Cnossen (Stem), Thijs Overpelt (Stem), Ilse Warringa (Stem), Ara Alici (Stem), Marloes van der Heuvel (Stem), Klaas van Kruistem (Stem), Saskia Weerstand (Stem)
Land VS
Taal Nederlands

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Tot en met de kerstvakantie heeft COCO een heel bijzonder voorfilmpje! 

De feestdagen beginnen vroeg dit jaar, want Disney en FC Hyena geven bij de nieuwe film Disney·Pixar COCO iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special Olaf’s Frozen Avontuur!   

In dit nieuwe Frozen avontuur gaat Olaf samen met Sven op zoek naar de beste kersttradities voor Anna en Elsa. De 21 minuten durende special Olaf’s Frozen Avontuur 2D NL zal t/m de kerstvakantie te zien zijn voor Disney·Pixar COCO.”