FC Hyena

Info

Eten

Films

How to Have Sex

Tijden laden...
Kan gegevens niet laden. Herlaad de pagina.
 

How to Have Sex


Regie Molly Manning Walker
Duur 91 min.
Genre drama
Cast Shaun Thomas, Mia McKenna-Bruce, Lara Peake
Land VK
Taal Engels
Ondertitels Nederlands

In deze eerste speelfilm van Molly Manning Walker, die een achtergrond heeft in de cinematografie, wordt de beladen seksuele ontwikkeling van tienermeisjes vastgelegd met een opvallend authentiek en gevoelig resultaat. Ook zelfontdekking en vrouwelijk genot krijgen de ruimte in deze film, die op het filmfestival van Cannes de Un Certain Regard-prijs won.

School is voorbij voor drie zestienjarige beste vriendinnen en ze vertrekken naar Kreta voor een week vol zon, feesten en (hopelijk) seks, voordat ieder haar eigen weg zal gaan. De intelligente Em is toegelaten tot de universiteit en lijkt verzekerd van een stralende toekomst. Tara en Skye zijn minder zeker van hun toekomst, maar zijn vastbesloten om volop van hun tijd in dit zonovergoten Griekse paradijs te genieten. Tara is als enige van haar vriendinnen nog maagd en voelt de druk om zich bij de eerste de beste gelegenheid te laten ontmaagden. Deze ambitie stuit op vragen rondom instemming, een spanning die in deze krachtige film uitbundig wordt verkend, zónder te moraliseren.

How To Have Sex St 5 Jpg Sd Low How To Have Sex St 4 Jpg Sd Low How To Have Sex St 3 Jpg Sd Low How To Have Sex St 2 Jpg Sd Low