FC Hyena

Info

Eten

Films

MAD MAX: Fury Road Black & Chrome Edition

Tijden laden...
 

MAD MAX: Fury Road Black & Chrome Edition


Regie George Miller
Duur 120 min.
Genre Actie / Avontuur
Cast Tom Hardy, Nicholas Hoult en Charlize Theron
Land Australië / Verenigde Staten
Taal Engels

'Mad Max: Fury Road Black & Chrome edition' is vanaf 28 juli exclusief in Amsterdam te zien bij FC Hyena!

In 2015 verraste filmregisseur George Miller vriend en vijand door met zijn vierde Mad Max hoofdstuk een integraal meesterwerk af te leveren. Miller had echter een visie om de film nog beter te maken en besloot tot een 'Black & Chrome' editie. Dit is de versie die George Miller eigenlijk voor ogen had en hijzelf de betere noemde.

Op deze bijzondere openingsavond zullen we de film in stijl inluiden. Zoals Immortan Joe’s War Boys zeggen: "It will be quite a sight to witness."

De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.

Mad Max Black Chrome Fc Hyena4