FC Hyena

Info

Eten

Films

Yvette van Boven (Food & Film)

Yvette van Boven (Food & Film)


Film Film keuze volgt
Prijs 15 euro (* Hapje inbegrepen)
Voertaal Nederlands

Op 17 december is de vierde editie van Food & Film: te gast is kok, schrijfster en tv-presentatrice Yvette van Boven. Onze gastprogrammeur Bianca Tan (bekend van AT5) praat met bijzondere chefs en culinair journalisten over hun werk en leven. Het publiek mag ook vragen stellen. Daarna volgt de filmkeuze van de gast en, hoe kan het ook anders, iets te eten.

Bianca Tan maakte jarenlang culinaire reportages voor stadszender AT5. Koken an sich vond ze niet interessant maar de manier waarop mensen het doen.

Maandelijks op maandag praat ze met bijzondere chefs en culinair journalisten over hun werk en leven. Het publiek mag hen deze avond ook vragen wat ze altijd wilden weten maar nooit durfden te vragen. Daarna is er de filmkeuze van de gast en, hoe kan het ook anders, iets te eten.

Volgende edities:
15-10 - Onno en Charlotte Kleyn over hun nieuwe boek Luilekkerland. ( NB ze zullen deze avond voor u zingen)

19-11 - Hanneke Schouten vertegenwoordigt de oerkeuken van Lyon en heeft rotsvaste clientèle bij haar Bouchon de Centre.

17-12 - Yvette van Boven over de haar dikke stapel best-sellende boeken en kerstrecepten die niet werken.

Aan de rug van een chef-kok kun je een heleboel aflezen. En de toon van de culinair journalist of schrijver is boeiend natuurlijk, niet het eten.