FC Hyena

Info

Eten

Films

Onno & Charlotte Kleyn (Food & Film)

Onno & Charlotte Kleyn (Food & Film)


Film Fellini's Satyricon (1969)
Regie Federico Fellini
Taal Italiaans
Duur 129 min (film) + 30 (gesprek)
Prijs 15 euro (* Hapje inbegrepen)
Voertaal gesprek Nederlands

Op 15 oktober is de tweede editie van Food & Film: te gast zijn culinair schrijvers Onno & Charlotte Kleyn. Filmkeuze: Fellini's Satyricon (1969). Onze gastprogrammeur Bianca Tan (bekend van AT5) praat met bijzondere chefs en culinair journalisten over hun werk en leven. Het publiek mag ook vragen stellen. Daarna volgt de filmkeuze van de gast en, hoe kan het ook anders, iets te eten.

Bianca Tan maakte jarenlang culinaire reportages voor stadszender AT5. Koken an sich vond ze niet interessant maar de manier waarop mensen het doen.

Maandelijks op maandag praat ze met bijzondere chefs en culinair journalisten over hun werk en leven. Het publiek mag hen deze avond ook vragen wat ze altijd wilden weten maar nooit durfden te vragen. Daarna is er de filmkeuze van de gast en, hoe kan het ook anders, iets te eten.

Volgende edities:
15-10 - Onno en Charlotte Kleyn over hun nieuwe boek Luilekkerland en Fellini's Satyricon (1969) (NB ze zullen deze avond voor u zingen)

19-11 - Hanneke Schouten vertegenwoordigt de oerkeuken van Lyon en heeft rotsvaste clientèle bij haar Bouchon de Centre. Film:

17-12 - Yvette van Boven over de haar dikke stapel best-sellende boeken en kerstrecepten die niet werken. Film: