FC Hyena

Info

Eten

Films

Sander Overeinder - The Real Dirt On Farmer John (Food & Film)

Sander Overeinder - The Real Dirt On Farmer John (Food & Film)


Film The Real Dirt On Farmer John (2005)
Regie Taggart Siegel
Duur 1u23m + 45 min gesprek
Taal Engels
Prijs 17 euro (inclusief hapje & drankje)
Voertaal Nederlands

Op 20 mei is er weer een nieuwe Food & Film avond. Voor deze editie in deze nieuwe reeks hebben we Sander Overeinder als hoofdgast. Zijn filmkeuze: The Real Dirt On Farmer John (2005) van regisseur Taggart Siegel.

Gastvrouw Bianca Tan maakte jarenlang succesvolle programma’s over eten voor AT5. Meer nog dan het koken zelf waren het de mensen die haar interesseerden. In deze nieuwe reeks praat ze wederom met getalenteerde chef-koks en culinair journalisten over wat eten voor hen betekent, over alledaagse dingen maar ook over lastige zaken. Het publiek mag ook vragen stellen; Alles wat u altijd wilde weten maar niet eerder kon vragen.

The Real Dirt On Farmer John
'De grond smaakt goed vandaag', zegt de excentrieke 55-jarige boer John Peterson als hij een hapje van zijn geboortegrond neemt. Toen zijn vader eind jaren '60 aan suikerziekte overleed, kwam het boerenwerk al vroeg op John's jonge schouders terecht. Hij verandert het traditionele boerenbedrijf in een vrijplaats voor hippies en kunstenaars, tot hij op zijn dertigste tot over zijn oren in de schulden raakt. The real dirt on farmer John is een docudrama van regisseur Taggart Siegel, geschreven door John Peterson zelf, waarin een man wordt geportretteerd die zijn articiteit en liefde voor het land weet te verenigen met de erfenis van zijn familie. (Tekst: IDFA)

Volgende editie
24-6 - Miljuschka Witzenhauzen met keuzefilm: Is nog een verrassing