FC Hyena

Info

Eten

Films

TENET

Tijden laden...
Kan gegevens niet laden. Herlaad de pagina.
 

TENET


Regie Christopher Nolan
Duur 150 minuten
Genre Actiethriller
Cast John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Martin Donovan, Fiona Dourif, Yuri Kolokolnikov, Himesh Patel, Clémence Poésy, Clémence Poésy, Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine, Kenneth Branagh
Land Verenigd Koninkrijk, VS
Taal Engels

Het nieuwste en lang uitgestelde Christopher Nolan spektakel TENET maakt zich eindelijk klaar om de bioscopen te gaan bestormen.

Ondanks het gebrek aan specifieke details is de reputatie van Nolan (INCEPTION, INTERSTELLAR) dusdanig dat TENET één van de meest geanticipeerde films van het jaar is. Met vurige hoop werd naar deze blockbuster uitgekeken de afgelopen maanden.

John David Washington is de Protagonist in Christopher Nolan’s nieuwe scifi-actiefilm Tenet. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie. De internationale cast van Tenet bestaat daarnaast uit Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Martin Donovan, Fiona Dourif, Yuri Kolokolnikov, Himesh Patel, Clémence Poésy, Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine en Kenneth Branagh. Nolan schreef en regisseerde de film en maakte gebruik van een combinatie van IMAX®- en 70mm-film.