FC Hyena

Info

Eten

Films

The Big Sick (Beste Film 2017)

Tijden laden...
 

The Big Sick (Beste Film 2017)


Regie Michael Showalter
Duur 119 min.
Genre Comedy, Romantiek
Cast Zoe Kazan, Kumail Nanjiani en Aidy Bryant
Land VS
Taal Amerikaans

Aanstaande zaterdag 13 januari is het zover, dan hosten wij de officiële PRE PARTY voor het Cineville jaaroverzicht waar de absolute favorieten van oa RundfunkTheo Maassen en Olivia Lonsdale vertoont zullen worden.

The Big Sick is geselecteerd door internetkoningin Lize Korpershoek.

De in Pakistaan geboren Kumail heeft een relatie met een Amerikaanse vrouw, Emily. Samen moet ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie en hun 1400 jaar oude tradities. Zijn ouders blijven hem onophoudelijk bestoken met potentiële bruiden voor een gearrangeerd huwelijk. Kumail probeert zich staande te houden tussen de twee totaal verschillende werelden.

Stand-up comedian Kumail Nanjiani, die het scenario schreef, baseerde deze film op zijn eigen leven, toen hij ging trouwen met Emily V. Gordon.

De beste romantische komedie in jaren is gebaseerd op een waargebeurde geschiedenis die de scenarioschrijvers van The Big Sick overkwam. Dit geeft alles een groot gevoel van authenticiteit en zorgt bovendien voor een originele plot – zeer welkom in het voorspelbare genre van de romkom.
NRC
Acteur Kumail Nanjiani weet in bijna elke scène van The Big Sick een uitstekend evenwicht te vinden tussen komedie en drama.