FC Hyena

Info

Eten

Films

The Big Sick (HYENA SCREAM! - alleen toegankelijk met baby of zwanger)

Tijden laden...
 

The Big Sick (HYENA SCREAM! - alleen toegankelijk met baby of zwanger)


Regie Michael Showalter
Duur 119 min.
Genre Comedy, Romantiek
Cast Zoe Kazan, Kumail Nanjiani en Aidy Bryant
Land VS
Taal Amerikaans

Hyena Scream! De gelegenheid voor moeders, vaders en verzorgers om met baby’s tot 1 jaar oud naar de bioscoop te gaan. De zaal wordt babyvriendelijk gemaakt: het geluid van de film staat zachter, de lichten gaan niet helemaal uit, elke film heeft (Nederlandse) ondertiteling en bovendien krijg je een tweezitsbank voor jou en je baby, voor de prijs van 1. Je zit alleen met jonge ouders of verzorgers, met baby’s in de zaal, dus niemand zal geërgerd omkijken als de kleine begint te huilen. Er is ook de optie de zaal te verlaten op elk moment tijdens de film.

Het concept komt uit Scandinavië, waar het een groot succes is. Eindelijk kun je er weer eens uit, zonder je baby bij de babysitter achter te hoeven laten; je neemt je baby namelijk gewoon mee! 

Als je een soon to be mama of papa bent en Hyena Scream! alvast wilt uitproberen, mag dat natuurlijk ook. 

De in Pakistaan geboren Kumail heeft een relatie met een Amerikaanse vrouw, Emily. Samen moet ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie en hun 1400 jaar oude tradities. Zijn ouders blijven hem onophoudelijk bestoken met potentiële bruiden voor een gearrangeerd huwelijk. Kumail probeert zich staande te houden tussen de twee totaal verschillende werelden.

Stand-up comedian Kumail Nanjiani, die het scenario schreef, baseerde deze film op zijn eigen leven, toen hij ging trouwen met Emily V. Gordon.

De beste romantische komedie in jaren is gebaseerd op een waargebeurde geschiedenis die de scenarioschrijvers van The Big Sick overkwam. Dit geeft alles een groot gevoel van authenticiteit en zorgt bovendien voor een originele plot – zeer welkom in het voorspelbare genre van de romkom.
NRC
Acteur Kumail Nanjiani weet in bijna elke scène van The Big Sick een uitstekend evenwicht te vinden tussen komedie en drama.