FC Hyena

Info

Eten

Films

The Circle (Re:set Film)

Tijden laden...
 

The Circle (Re:set Film)


Regie James Ponsoldt
Duur 110 min.
Genre Drama, Sciencefiction, Thriller
Cast Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega
Land VS
Taal Engels

Re:set Film is trots om op woensdag 10 mei onze eerste voorpremiere te mogen organiseren van 'The Circle' naar het gelijknamige boek van Dave Eggers met in de hoofdrollen Emma Watson en Tom Hanks. 

Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij The Circle, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken. The Circle is de verfilming van het gelijknamige hit-boek van Dave Eggers.

Re:set film organiseert maandelijks filmavonden: we combineren de kracht van film met mensen en merken die het anders willen doen. Om jou te inspireren.

Om The Circle in te leiden heeft Re:set Tijmen Schep uitgenodigd. Tijmen is technologie criticus en privacy-ontwerper; zo helpt hij ons (burgers maar ook beleids-makers) om nieuwe kansen en uitdagingen in onze door data gedreven samenleving te begrijpen. Zijn boek "Design my Privacy" is een beginnersgids voor privacyvraagstukken en een oproep om privacy als onderwerp op de kaart te zetten.  Tijmen is ook mede-oprichter en creative lead van SETUP | MediaLab Utrecht, een Nederlandse non-profit-organisatie die datakwesties aan een breder publiek wil uitleggen.

Re:set Film hanteert het Pay What You Like principe, dus jij bepaalt wat je betaalt na de filmvertoning.

Kaarten besteld via de ticketlink dienen minimaal 30 min van tevoren opgehaald te worden.