FC Hyena

Info

Eten

Films

AMMEHOELA 2019

zaterdag 20 april 15:00 – 00:00 uur.

FC Hyena vormt zaterdag 20 april vanaf 15:00 uur wederom het decor voor alweer de derde editie van het Ammehoela Film Festival, het podium voor Nederlandse film- en andere beeldmakers. Zo is er om 15:00 uur een masterclass van animatiemonsters Job, Joris en Marieke. Deze drie productontwerpers begonnen in 2013 de slasher MUTE met animeren en zagen hun A Single Life genomineerd worden voor een Oscar.

Verder serveert het beeldfestival op Paaszaterdag een uiterst gemêleerd menu aan onverwachte hitjes, aanstekelijke waanzin en productionele perfectie in de kenmerkende blokkenvorm, waarin korte docu- en fictiefilms, vlogs, kunstfilms, muziekvideo's en sprankelende live acts gezellig samen optrekken.

In het onderstaande programma kun je alle blokken met bijbehorende ticketlinks vinden, alsmede alle films per blok met info over film, onder andere als het een première is. De films draaien in twee zalen en in de centrale hal vindt, de nu al legendarische, randprogrammering plaats!

Prijzen: Tickets per blok: €6 / Tickets per masterclass: €7,50 / Cinevillers mogen op hun vertoon van hun pas gratis naar binnen maar wordt aangeraden vooraf tickets te reserveren.

Films in deze special