FC Hyena

Info

Eten

Films

DISNEY ANIMATION CLASSICS

‘Hé ho! Hé ho! Je krijgt het niet kado…’ Deze woorden uit een van de eerste Disneynummers kent iedereen.

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen (1937) behoort tot de mooie collectie van bekende sprookjes van Walt Disney Animation Studios. Het maakt niet uit in welke tijd je bent geboren, je kunt nog steeds volop genieten van de avonturen van de sprookjesfamilie. Vanaf juli vertonen we alle Disneyfilms op het grote doek tijdens Hyena presents: Disney Animation Classics.

Onder de Walt Disney Classics vallen onder andere Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Pinokkio, Fantasia en Alice in Wonderland. Deze films zijn niet voor niets zo populair, ze zijn tijdloos en voor elke generatie vermakelijk. Deze klassiekers zijn dus voor je kind (de kleintjes) leuk om te ontdekken maar ook voor jou heerlijk om herinneringen op te halen. Hyena presents: Disney Animation Classics maakt van je normale middag een magische, waarbij je de ouderwetse gezelligheid terug kunt zien op het grote doek. Kruip lekker samen op onze comfortabele banken en kom genieten van een leuke Disneymiddag.

Van iedere film is er een vertoning op zondag om 11.30, Nederlands gesproken en op woensdag om 19.00 in het Engels met Nederlandse ondertiteling.

Films in deze special