FC Hyena

Info

Openingstijden keuken


Dagelijks serveren we lunch van 12:00 tot 16:30 uur.
Vanaf 17:30 tot 22:00 uur is de keuken open voor diner.

Tussen 16:30 en 17:30 uur is de keuken even gesloten, maar is het wel mogelijk om wat kleine hapjes/snacks te bestellen.

Openingstijden


We zijn een half uur voor aanvang van de eerste film van de dag open. Doorgaans is dit doordeweeks van 12.00 - 01.00 uur en in het weekend van 11.00 - 01.00 uur
(Tijdens schoolvakanties zijn er afwijkende tijden.)

Op 25 december en 1 januari zijn we gesloten. Op 31 december zijn we open tot een uur of 18.00.

Reserveringen


Voor 24 en 26 december maken we een uitzondering en kun je een tafel reserveren al vanaf 2 personen. Anders nemen we alleen reserveringen aan voor groepen vanaf 6 personen.

Vanwege de drukte in ons restaurant zijn we telefonisch via +31 20 363 85 02 het best bereikbaar tussen 12:00 en 17:00 uur. Mocht u ons niet te pakken kunnen krijgen dan mag u ons ook mailen via info@fchyena.nl

Ben je met een kleiner gezelschap; kom dan gewoon aanwaaien. We hebben genoeg ruimte en (bijna) altijd wel plek beschikbaar.


Filmkaartjes


Voor onze reguliere kaartjes betaal je €11,50
De Cinevillepas is bij ons geldig.
Verder hanteren we €2,- korting voor CJP-leden en voor bewoners van Amsterdam Noord (op vertoon van huisvuilpas).

Kaartjes koop je uiteraard ook via deze website, via iDEAL of met je creditcard. Na betaling krijg je e-tickets per mail toegestuurd. Deze kun je uitprinten of gewoon op je telefoon laten zien. Je hoeft dan dus niet meer langs de kassa.

Zie de Algemene Voorwaarden informatie over aankopen op onze website.

Parkeren


Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid waar het eerste half uur gratis is. Daarna wordt er een dagtarief van €5,00 gehanteerd.

Openbaar vervoer


FC Hyena is ongeveer 15 lopen vanaf Metrostation Noorderpark (Metro 52).
Vanaf de bushalte Johan van Hasseltweg (Stadsbus 35) is het een kleine 10 minuten lopen.

Social Media


Volg ons op FACEBOOK en INSTAGRAM voor informatie over de filmagenda & speciale events.

FC Hyena is een Boutique Cinema en Petit Restaurant gelegen aan de oever van het IJ in Amsterdam Noord.

We houden van film, eten en wijn. Omdat we deze drie dingen vaak tegelijkertijd doen, bedachten we een plek waar dit mogelijk zou zijn.

FC Hyena is een kleurrijke plek geworden met een easy-going vibe. De film-buff, de foodie en de wijnliefhebber van alle leeftijden kan zich bij ons welkom voelen. We laten je graag glimlachen. We nemen onszelf niet te serieus, maar zijn wel serieus in wat we doen.

We houden van film! We vertonen een breed scala aan mainstream en independent films. Hollywood-klassiekers, speciale evenementen en kenmerkende programmering. We draaien iedere film waarvan we denken dat je het leuk zou vinden om hem op het grote scherm te zien.

We zijn ook enthousiast over de natuurwijnen die we graag drinken. En over koken met hoogwaardige en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna al onze gerechten worden met aandacht bereid in onze hout gestookte steenoven.

53636678 644881985945408 8499510979070001152 O
Google Maps

Onze filmzalen doen tevens dienst als workshop-, presentatie- en vergaderruimte. Zaal 1 is perfect voor groepen van 60, zaal 2 voor ongeveer 100 en in het restaurantgedeelte passen 100 personen.

Meer weten? Mail naar info@fchyena.nl.

Dsc 5442

Altijd al willen werken op een energieke plek en houd je van film, eten en (natuur)wijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Zijn er geen vacatures beschikbaar, dan mag je ons altijd een open sollicitatie sturen. Graag alle sollicitaties naar lotte@fchyena.nl.

Sous-chef

We zijn per direct op zoek naar een full-time sous-chef voor in de keuken.

Als sous-chef ben je de rechterhand van de chef kok. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken.

Taken:

  • Ons keukenteam aan te sturen
  • Je creativiteit in te zetten bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart
  • De kwaliteit te bewaken en controleren
  • De keuken, koelingen en magazijn ordelijk en schoon te houden
  • Elke dag goed voorbereid te zijn
  • Zelf gerechten te bereiden
  • De dagelijkste bestellingen te doen

Heb je interesse? Stuur dan een CV en motivatie naar lotte@fchyena.nl

Eten

PETIT RESTO

Je bent bij ons altijd welkom voor een drankje, hapje, lunch en diner. We serveren zowel binnen als buiten op ons grote terras aan de oever van het IJ.

Reserveringen

Reserveringen nemen we aan voor groepen vanaf 6 personen. Reserveren mag telefonisch via: 020 - 363 85 02

Ben je met een kleiner gezelschap; kom dan gewoon aanwaaien. We hebben genoeg ruimte en (bijna) altijd wel plek beschikbaar.

Voor Valentijnsdag (14 februari) maken we een uitzondering en kun je een tafel reserveren al vanaf 2 personen.

Tijdens de feestdagen hebben we afwijkende openingstijden. Op 25 december en 1 januari zijn we gesloten. 31 december zijn we open tot een uur of 18.00 uur.

Openingstijden keuken

De keuken is momenteel dagelijks geopend van 12.00 - 16.30 en van 17.30 - 22.00 uur.

Doordeweeks serveren een beperkte lunch, met bijvoorbeeld tosti's en kleine hapjes / snacks. In het weekend kun je bij ons uitgebreider lunchen vanaf 12.00 uur.

Ons menu

We voeren een wisselende kaart en koken het liefst met hoogwaardige en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna al onze gerechten worden met aandacht bereid in onze hout gestookte steenoven.

Lunch menu (week)

Lunch menu (weekend)

Diner menu

We hebben een bijzondere verzameling vin nature, waarvan velen per glas verkrijgbaar zijn. Daarnaast schenken we een aantal natuurlijke ciders.

2
Untitled 322 Of 362

En volg ons op FACEBOOK en INSTAGRAM voor de filmagenda, nieuwe events en leuke film posts.

Films

Films worden geladen...
Kan gegevens niet laden. Herlaad de pagina.

Eindelijk is het zover; welkom bij CLUB MOONLIGHT!

Hèt Drive-in theater van Amsterdam-Noord. Op steenworp afstand van FC Hyena geniet je van de beste films vanuit je autostoel. Zet je auto in de parkeerstand, tune in op onze FM frequentie en gooi je stoel naar achter voor de ultieme coronaproof filmbeleving. Tickets zijn € 20 per auto (één huishouden) en te koop via onze website. Een assortiment aan heerlijke snacks, popcorn en drankjes kunnen ter plekke vanuit de auto besteld worden. Houd onze website in de gaten voor nieuwe titels en extra info!

Het programma van deze dag is nog niet bekend.
Er zijn op het moment geen specials.
Er draaien momenteel geen films