FC Hyena

Info

Ammehoela

Wil je iemand verassen met een leuke film of diner? Dan kun je bij ons kadobonnen bestellen. Koop je de bonnen via de website dan sturen we ze je digitaal toe. Het tegoed op de bonnen is zowel te gebruiken voor filmtickets als bestellingen in ons restaurant en bar.

Hopelijk tot snel!

B1

Kadobon €25,-

B2

Kadobon €50,-

B3

Kadobon €75,-

FC Hyena is een Boutique Cinema en Petit Restaurant gelegen aan de oever van het IJ.

We houden van film, eten en wijn. Omdat we deze drie dingen vaak tegelijkertijd doen, bedachten we een plek waar dit mogelijk zou zijn.

FC Hyena is een kleurrijke plek geworden met een easy-going vibe. De film-buff, de foodie en de wijnliefhebber van alle leeftijden kan zich bij ons welkom voelen. We laten je graag glimlachen. We nemen onszelf niet te serieus, maar zijn wel serieus in wat we doen.

We houden van film! We vertonen een breed scala aan mainstream en independent films. Hollywood-klassiekers, speciale evenementen en kenmerkende programmering. We draaien iedere film waarvan we denken dat je het leuk zou vinden om hem op het grote scherm te zien.

We zijn ook enthousiast over de natuurwijnen die we graag drinken. En over koken met hoogwaardige en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna al onze gerechten worden met aandacht bereid in onze hout gestookte steenoven.

53636678 644881985945408 8499510979070001152 O

Openingstijden
We zijn een half uur voor aanvang van de eerste film van de dag open. Doorgaans is dit op:
ma, di, wo, do, vr: 12.00 - 00.00
za, zo: 11.00 - 01.00

(Tijdens schoolvakanties zijn er afwijkende tijden.)


Openingstijden keuken
ma - vr: 18.00 - 22.00
za - zo: 13.00 - 22.00

Elke zaterdag en zondag kun je bij ons lunchen vanaf 13.00 uur en ook tijdens de schoolvakanties vanaf 15.00.


Parkeren
Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid waar je overdag 1,5 uur gratis kunt parkeren. Daarna wordt er een tarief van €1,35 per uur gehanteerd.


Social Media
Volg ons op FACEBOOK en INSTAGRAM voor informatie over de filmagenda, mooie events en leuke filmposts.

Google Maps
  • Aambeeldstraat 24
  • 1021KB Amsterdam
  • T +31 20 363 85 02
  • info@fchyena.nl
  • KvK : 65762444
  • BTW : 856249403B01

De kassa voor de filmkaartjes gaat een half uur voor aanvang van de eerste film open.

Kaartjes koop je uiteraard ook via deze website, via iDEAL of met je creditcard. Na betaling krijg je e-tickets per mail toegestuurd. Deze kun je uitprinten of gewoon op je telefoon laten zien. Je hoeft dan dus niet meer langs de kassa.

Zie de Algemene Voorwaarden informatie over aankopen op onze website.

Voor onze reguliere kaartjes betaal je €11,- daarnaast is de Cinevillepas bij ons geldig en hanteren wij altijd €1,50 korting voor clubmembers, CJP-leden en voor bewoners van Amsterdam Noord (op vertoon van huisvuilpas).

Onze filmzalen doen tevens dienst als workshop-, presentatie- en vergaderruimte. Zaal 1 is perfect voor groepen van 60, zaal 2 voor ongeveer 100 en in het restaurantgedeelte passen 100 personen.

Meer weten? Mail naar info@fchyena.nl.

Dsc 5442

Eten

Petit Restaurant

We voeren een wisselende kaart en koken het liefst met hoogwaardige en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna al onze gerechten worden met aandacht bereid in onze hout gestookte steenoven.

We hebben een bijzondere verzameling vin nature, waarvan velen per glas verkrijgbaar zijn. Daarnaast schenken we een aantal natuurlijke ciders.

Drankjes en eten mogen mee de zaal in genomen worden.

Graag reserveren via: 020 - 363 85 02

2
Untitled 322 Of 362
Openingstijden

De keuken is dagelijks geopend vanaf 18.00 tot 22.00 uur.

--> Bekijk onze menukaart

Elke zaterdag en zondag kun je bij ons lunchen vanaf 13.00 uur.

--> Bekijk onze lunchkaart

Op woensdagmiddag naar de film? Dat kan vanaf nu meteen vanuit school. Je hoeft dus niet meer naar huis om te lunchen, want we hebben voor de kleintjes Peanut Butter & Jelly sandwiches! Voor ouders zijn er tosti's.

Films

Films worden geladen...
Kan gegevens niet laden. Herlaad de pagina.

Eindelijk is het zover; welkom bij CLUB MOONLIGHT!

Hèt Drive-in theater van Amsterdam-Noord. Op steenworp afstand van FC Hyena geniet je van de beste films vanuit je autostoel. Zet je auto in de parkeerstand, tune in op onze FM frequentie en gooi je stoel naar achter voor de ultieme coronaproof filmbeleving. Tickets zijn € 20 per auto (één huishouden) en te koop via onze website. Een assortiment aan heerlijke snacks, popcorn en drankjes kunnen ter plekke vanuit de auto besteld worden. Houd onze website in de gaten voor nieuwe titels en extra info!

Het programma van deze dag is nog niet bekend.
Er zijn op het moment geen specials.
Er draaien momenteel geen films